Go to KYOCERA HOME

KYOCERA Document Solutions Danmark

Om os

KYOCERA Document Solutions er et af verdens førende selskaber inden for dokumentløsninger til kontoret. Produktsortimentet består af ECOSYS printere, multifunktionsmaskiner, tilbehør og effektive softwareløsninger til kontoret. KYOCERA Document Solutions producerer innovative produkter baseret på komponenter med lang levetid, hvilket for kunderne indebærer lave totalomkostninger (TCO) og høj effektivitet.

KYOCERA Document Solutions tilbyder innovative produkter med overlegne printcontrollere. Produkterne er bygget på basis af long-life komponenter, hvilket giver lave driftsomkostninger og høj effektivitet hos alle kunder. KYOCERA Document Solutions har (31. marts 2013) 15.983 ansatte i 69 kocernsselskaber på verdensplan, og omsatte for 2.070 mill. Euro i regnskabsåret 2013 (1. april 2012 – 31. marts 2013) hvilket svarer til 20% af den totale omsætning i KYOCERA-koncernen. For yderligere oplysninger henvises til www.kyoceradocumentsolutions.eu.

KYOCERA Document Solutions er et 100 % ejet datterselskab af KYOCERA Corporation, der er placeret som nummer 604 på magasinet Forbes's 2011 "Global 2000" liste over verdens største børsnoterede selskaber. KYOCERA Corporation, der har hovedkontoret i Kyoto, Japan, er en førende producent af high-tech keramik, elektroniske komponenter, solceller og elektronisk kontorudstyr. KYOCERA Corporation har 71.645 medarbejdere (31. marts 2013) på verdensplan og har 229 koncernselskaber i mere end 30 lande.

KYOCERA Document Solutions på 90 sekunder ...

Husk lyd!

Player

Sitemap Juridiske bemærkninger og betingelser © KYOCERA Document Solutions Danmark A/S