Er din virksomhed klar til persondataforordningen?

I takt med at samfundet bliver mere digitaliseret, spiller håndteringen af personlige oplysninger en stadig større rolle. Uanset om I arbejder professionelt med persondata eller opbevarer en større mængde personlige oplysninger om f.eks. jeres kunder, så er det vigtigt at være opdateret omkring de lovmæssige aspekter. Både for kundernes, medarbejdernes og virksomhedens skyld. Printere og MFP’ere udgør en risiko for overtrædelse af persondataforordningen hvis der ikke tages de rette foranstaltninger.

Hvad skal I så gøre?

De nye regler kan virke som en stor mundfuld, specielt for mindre og mellemstore virksomheder. Men faktisk kan I tage nogle store skridt gennem nogle relativt simple indgreb.

En af de ting, I bør starte med at kigge på, er jeres printer-setup – og her kan vi hjælpe dig. I dag er printere og multifunktionsprodukter (MFP’er) en del af virksomhedens netværk. Og mens der de senere år er kommet mere fokus på at beskytte servere og computere mod hackere og malware, bliver sikkerheden omkring printere ofte nedprioriteret. Det kan få konsekvenser for virksomheden – også når den nye persondataforordning træder i kraft, da MFP’ere lagrer data som ikke må komme i uvedkommendes hænder.

Brug de indbyggede funktionaliteter

I kan sikre jer og forberede jer på de nye regler i forbindelse med Jeres print- og MFP infrastruktur, på en enkel og kosteffektiv måde ved at udnytte en række af features, der allerede findes på KYOCERAs enheder.

Fra nogle grundlæggende indgreb, der f.eks. handler om at vælge et stærkt administrator-password og indføre et højt sikkerhedsniveau, så brugere kun har adgang i det omfang, det er relevant. Til mere avancerede konfigurationer, der beskytter data, som lagres på printernes harddiske og gør det umuligt for udefrakommende at aflæse og kopiere data. I kan også vælge en række funktioner, der sørger for, at dokumenter først printes, når afsenderen står ved maskinen. Så undgår I, at private og personfølsomme oplysninger ligger og flyder i printerbakken.

Gør printere og MFP’er til en del af løsningen

Det er tid til at skifte strategi, så jeres printere og MFP’ere ikke længere er et udsat led – men en integreret del i løsningen mod angreb og misbrug af personlige data. Så I på printersiden bliver klædt på i forhold til den kommende persondataforordning og kan mindske risikoen for brud på persondatabeskyttelsen til glæde for virksomheden, Jeres personale og kunder.

Mulighederne for at beskytte både printer, MFP og netværk er mange. Vi kan hjælpe jeres virksomheds print- og MFP infrastruktur med at blive klar til den kommende persondataforordning og begrænse mulighederne for datatyveri og -misbrug.

Vores tilgang til forretning

KYOCERA Document Solutions står klar til at hjælpe dig med sikkerheden på dine printere og MFP’ere. Vi har en tilgang til forretning der bunder i ærlighed og fair forretning. Dette er opbygget gennem de seneste årtier gennem vores virksomhedsfilosofi som har grundtanken, at ’bevare ånden til at arbejde fair og ærligt, respektere mennesker, vores arbejde, vores firma og vores globale samfund’. Kontakt os og hør mere omkring hvordan vi kan bistå din virksomheds print- og MFP infrastruktur i forhold til den nye persondataforordning, og meget mere.

Klik her, for gratis rådgivning om GDPR.

Scroll to top