KYOCERA

- En lidt anderledes måde at drive forretning på

En menneskelig tilgang til forretning

Hos KYOCERA har vi en filosofi for virksomheden og nogle klare retningslinjer for, hvordan vi skal nå vores mål. Det handler om at spille efter reglerne og have respekt for mennesker og samfundet. Vores moderfirma KYOCERA Corporation formulerer det på denne måde:

'Bevar ånden til at arbejde fair og ærligt, respekter mennesker, vores arbejde, vores firma og vores globale samfund'.

Det kan lyde som floskler. Men disse principper danner rent faktisk fundamentet for alt, hvad vi gør hos KYOCERA – både på hovedkontorniveau og hos datterselskaberne i Danmark og de mange andre lande, hvor vi har kontorer. Det handler om at samarbejde om udvikling og levering af high-tech produkter i harmoni med naturen og samfundet.

Fokus på CSR inden det hed CSR

Vores filosofi betyder, at vi har haft fokus på ansvarlighed og miljø, siden vi blev grundlagt. Det er ganske enkelt en indgroet del af virksomheden. Det betyder ikke, at vi ikke har fokus på at forbedre os, for det har vi. Vi arbejder hele tiden på at udvikle løsninger, der minimerer aftrykket på miljøet. Flere af vores produkter har fået den anerkendte udmærkelse 'Blaue Engel' – den mest prestigefyldte miljøudmærkelse i Tyskland. KYOCERA i Europa støtter miljøprojekter og sponsorering i samfundene overalt i Europa og Mellemøsten. Dette er en del af vores målsætning om at blive markedsførende - også inden for miljøbeskyttelse.

Jo, vi vil også gerne tjene penge

Vi er her selvfølgelig for at skabe forretning og fortjeneste. I Danmark og på alle vores andre markeder. Men vi sætter en ære i at spille efter reglerne og skabe en sund forretning på den rigtige måde. Det skal være vores løsninger og viden, der skaber resultaterne. Både af moralske årsager, men også fordi vi tror på, at den tilgang giver størst afkast på den lange bane. Både for kunden og for KYOCERA.

Det handler ikke om teknologi, men om mennesker

KYOCERA udvikler og sælger avancerede teknologiske løsninger, materialer og services til en bred vifte af brancher og kategorier. Men dybest set er vi ikke en teknologivirksomhed, men en menneskevirksomhed. Kvaliteten af vores løsninger afhænger af de personer, der udvikler og producerer dem. Derfor er det vigtigt, at alle kollegaer trives og forstår at samarbejde om nogle fælles mål. Og at virksomheden skaber nogle ideelle rammer og en kultur, som folk kan udvikle sig under. Netop vores kultur er en af de ting, der gør KYOCERA til noget særligt. Selv om der er sket meget, siden vi startede i 1959, gør vi, hvad vi kan for at opretholde en kultur baseret på hjælpsomhed og respekt.

Det betaler sig i sidste ende

”Men hvad har det så med mig at gøre?”, tænker du måske. Du kender det sikkert fra dit eget job. Hvis du tænker på, hvornår du selv yder dit bedste? Så er det sandsynligvis, når du har et klart og meningsfyldt mål, får plads til at udfolde dine evner og får opbakning fra kollegaer og chefen. Det er præcis de rammer, vi prøver at skabe hver dag, når vi går på arbejde. Det gavner alle medarbejdere og hele virksomhed. Og i sidste ende er det det, der gør forskellen, når vores kunder står med et af vores produkter i hånden eller benytter en af vores services. På den måde er der en lige linje mellem vores filosofi og kvaliteten af vores løsninger.

Vil du følge med i KYOCERA’s aktiviteter i Danmark? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Scroll to top