Vi er KYOCERA

En virksomhed drevet af passion og stærke værdier

- af Jonas Dalsgaard, General Manager, KYOCERA North Region

Fundamentet i KYOCERA er en veldefineret filosofi og et sæt af stærke værdier, som vi efterlever hver dag. Det er noget, vi er stolte af og som er med til at definere os. Ikke kun som virksomhed, men som mennesker.

Hvad er det rigtige at gøre – som menneske og som virksomhed?

Det er et stort spørgsmål at stille sig selv. Ikke desto mindre er det et spørgsmål, vi stiller os selv i KYOCERA. Vi mener, det er vigtigt. Ja faktisk mener vi, at det er afgørende, og det forpligter os til at tænke over hele vores værdigrundlag og grunden til, hvorfor vi laver forretning i det hele taget. Mange virksomheder taler om vision og purpose i dag, men i vores tilfælde vil jeg vove at påstå, at det faktisk ligger dybere end det.

Hos os er det ikke noget, vi bare siger. Det er faktisk noget, vi prøver at efterleve i det daglige. For vi mener, vi har et ansvar. For os selv og vores nærmeste, for vores medarbejdere og kollegaer – og for den verden, vi er en del af.

Det ansvar er kernen i vores filosofi, og det er blandt andet derfor, vi tænker i bæredygtige og miljøvenlige løsninger. Vores ledelsesfilosofi udtrykker den samme respekt for mennesket og naturen:

Den samme respekt for vores omverden gælder også vores kunde- og leverandørrelationer. Det er vigtigt for os at have relationer bygget på tillid, respekt og samarbejde. Og det er vigtigt, at man kan se menneskerne bag produkterne. Det er den nærhed, der gør os til det vi er.

Stærke værdier med mennesket i fokus

Vi lever efter de værdier, som definerer os. Det er nærhed, tillid og den passion vi har, som er så ekstrem vigtig for mig.

Nærheden betyder, at vi har begge ben solidt plantet på jorden og er en aktiv del af vores marked. Til trods for, at vi er en virksomhed med et bredt internationalt udsyn, så møder du os, som dem, vi er. De mennesker vi er.

Tilliden kommer til udtryk på samme måde. Vi er KYOCERA ja, men jeg er også Jonas og det er blandt andre ham, du også lærer at kende, når du taler med os. Og det er den relation mellem mennesker, som vi mener er med til at opbygge den tillid, som er så afgørende for os.

Passionen møder du, når du taler med os. Den kommer ikke kun til udtryk i vores filosofi og værdier, den blomstrer hos os hver dag og er grunden til, vi tager på arbejde om morgenen!

Vi er, hvad vi hedder

Det keramiske er grundstenen i dér, hvor vi differentierer os. KYOCERA står jo for ”Kyoto Ceramics” netop fordi, vi har keramik i alle vores løsninger. Det er ekstremt langtidsholdbart og det er solidt.

Kort sagt, så er vi hvad vi hedder. Og det er vi rigtig stolte af!

Scroll to top