Hvad er KYOCERA MDS?


MDS står for Managed Document Services. Det er bedre end MPS (Managed Print Services), fordi MPS udelukkende fokuserer på udskrivning, mens MDS optimerer hele din dokumentudskrivningsproces – det gælder lige fra registrering og arkivering over arbejdsgange til sikkerhed og miljøpåvirkning.

Denne holistiske tilgang gør MDS til en unik og vigtig strategi for ethvert firma, der ønsker at reducere omkostningerne mest muligt. Erfaringen viser faktisk, at MDS kan reducere udskrivningsomkostningerne med ca. 30 %.

KYOCERA MDS anvender en proces med Adgang, Design, Implementer, Administrer og Optimer for helt præcist at kunne identificere dine omkostninger til dokumentudskrivning. Vi fremhæver, hvordan tid og ressourcer blev spildt, før vi skaber et skræddersyet miljø, som skal reducere dine overordnede omkostninger og påvirkning af planeten. Ved at tilbyde et bredt udvalg af tjenester fra en enkelt kilde fjerner KYOCERA MDS desuden frustrationen og tidsspildet ved at skulle håndtere mange leverandører.

I sidste ende kan KYOCERA MDS strømline din udskrivningsstyring, reducere arbejdsbelastningen i din it-afdeling og nedbringe den miljømæssige påvirkning af dine printere og multifunktionsmaskiner.

Casestudier med MDS

Lær mere af vores casestudier, om hvordan virksomheder har reduceret deres omkostninger betydeligt med KYOCERA MDS.

Få mere at vide

Overførsler

Kontakt os

KYOCERA Document Solutions Danmark A/S
Ejby Industrivej 60
DK-2600 Glostrup
Phone: +45 70 22 38 80
Fax: +45 46 76 58 50
info@ddk.kyocera.com

Scroll to top