Uden fortløbende administration er det umuligt for dokumentproduktionsmiljøet at fortsætte med at fungere effektivt og dermed også at holde trit med fremskridt inden for forretningsteknologi. I sidste ende kæmper en allerede overbebyrdet it-afdeling for at finde tid til at implementere de nødvendige innovationer, holde reparationerne opdaterede og bevare kompatibiliteten med ældre enheder.

Når vi har optimeret dit dokumentproduktionsmiljø, leverer KYOCERA MDS løbende administration for at sikre, at alt fungerer sammen problemfrit og effektivt. Vi arbejder proaktivt for at sikre, at ydelsen holdes på det højest mulige niveau, ved hele tiden at udføre kontroller samt fjernovervågning, så vi opdager eventuelle uregelmæssigheder eller behov for vedligeholdelse.

Effektiviteten opretholdes via regelmæssig rapportering til ledelsen og løbende forbedringer for at leve op til nye behov.

KYOCERA MDS

Identificér de fem faser, der kan spare dig tid, penge og besvær med fremskaffelse af materialer.

KYOCERA MDS omfatter vurdering, design, implementering, administration og optimering – herunder hurtig support fra helpdesk og automatisk bestilling af forbrugsvarer. 

Få mere at vide

Fordele ved MDS

KYOCERA MDS reducerer både dine omkostninger, arbejdspresset på IT-afdelingen samt belastningen af miljøet.

Få mere at vide
Scroll to top