Undersøgelser viser, at virksomheder bruger op til 3 % (Gartner) af deres omsætning på omkostninger til udskrivning. Men udskrivningseffektivitet er andet end blot billigt udstyr og lave samlede ejeromkostninger (TCO). Der spildes mange penge på ineffektiv hardware, produktionshåndtering og ineffektive arbejdsgange.

De fleste virksomheder overvejer ikke alle de nødvendige faktorer, når de forsøger at nedbringe deres omkostninger til udskrivning. Derfor bruger kun 16 % (hvidbog fra IDC) af alle virksomheder dokumentløsninger, selvom 67 % (Quocirca) prioriterer dokumentproduktionen højt i deres strategi.

KYOCERA MDS nedbringer ikke bare spild, men øger også produktiviteten. Vores dynamiske, trefasede proces for dine arbejdsgange til at køre optimalt ved at nedbringe omkostningerne og frigøre it-ressourcer fra rutineopgaver, som alle andre nemt kan klare.

Trin for trin udpeger KYOCERA MDS de svage led i dit dokumentproduktionsmiljø og udvikler løsninger med mulige besparelser. Vores koncept tager højde for unikke tekniske, økonomiske og organisationsmæssige krav – og der skræddersys et program til din virksomhed.

Erfaringen viser, at MDS kan reducere de overordnede omkostninger til dokumentproduktion med 30 %, samtidig med at miljøbelastningen reduceres, og produktiviteten øges.

KYOCERA MDS

Identificér de fem faser, der kan spare dig tid, penge og besvær med fremskaffelse af materialer.

KYOCERA MDS omfatter vurdering, design, implementering, administration og optimering – herunder hurtig support fra helpdesk og automatisk bestilling af forbrugsvarer.

Få mere at vide

Fordele ved MDS

KYOCERA MDS reducerer både dine omkostninger, arbejdspresset på IT-afdelingen samt belastningen af miljøet.

Få mere at vide
Scroll to top