90 % (hvidbog fra IDC) af alle virksomheder har ingen ide om, hvad deres faktiske dokumentomkostninger er. Der er mange skjulte omkostninger, som gør produktionen meget dyrere, end de fleste tror – f.eks. ineffektiv hardware og ineffektive arbejdsgange, som spilder tid og ressourcer.

De fleste virksomheder ved ikke, hvor mange dokumentproduktionsenheder de har, eller hvad de bruges til, og det er svært at identificere, hvor processerne skaber omkostninger. Uden nogen overvågningsprocedure er der heller ikke kontrol med andre vigtige områder – f.eks. miljøbelastning eller datasikkerhed.

KYOCERA har en helhedsorienteret tilgang til at identificere skjulte omkostninger og mulige besparelser, og du får en detaljeret analyse af din aktuelle opsætning, effektiviteten af dine processer og de deraf følgende omkostninger.

Ved at tage højde for alle de relevante omkostninger er KYOCERA MDS en unik og afgørende strategi for enhver virksomhed, der ønsker at realisere sit fulde potentiale for nedbringelse af omkostninger.

KYOCERA MDS-vurderingen identificerer de ineffektive områder i dokumentproduktionsmiljø – og det gøres tydeligt, hvor der kan opnås besparelser.

KYOCERA MDS

Identificér de fem faser, der kan spare dig tid, penge og besvær med fremskaffelse af materialer.

KYOCERA MDS omfatter vurdering, design, implementering, administration og optimering – herunder hurtig support fra helpdesk og automatisk bestilling af forbrugsvarer.

Få mere at vide

Fordele ved MDS

KYOCERA MDS reducerer både dine omkostninger, arbejdspresset på IT-afdelingen samt belastningen af miljøet.

Få mere at vide
Scroll to top