Virksomhedsprofil

KYOCERA Document Solutions Danmark A/S

KYOCERA Document Solutions Danmark A/S beskæftiger mere end 30 personer i Danmark under ledelse af General Manager Jonas Dalsgaard. Vi betjener et kompetent og integreret forhandlernet på print, kopi, fax og MFP'er. Via egne serviceteknikere såvel som vores forhandleres serviceteknikere, dækker vi servicekald i hele Danmark. Vi har desuden en række stærke alliancer med traditionelle IT-forhandlere på det danske marked.

KYOCERA Document Solutions Danmark A/S har hovedkontor på Ejby Industrivej 60 i Glostrup.

KYOCERA Document Solutions Europe

KYOCERA Mita Europe blev etableret i januar 2000 efter en fusion mellem KYOCERA og Mita, to af de mest innovative virksomheder inden for dokumenthåndtering.

Som leverandør af printere og MFP'er har vi hos KYOCERA leveret mange forskellige produkter for at dække vores kunders behov.

Og vi vil fortsat fokusere på at levere forretningsløsninger til vores kunder. Med dette mål for øje, har vi ændret vores navn til KYOCERA Document Solutions.

KYOCERA Document Solutions Europe blev etableret den 1. april 2012 som følge af selskabets navneændring fra KYOCERA Mita Europe. Ændringen afspejler virksomhedens vækst som en global leverandør af løsninger til konstant at udvikle og levere kundefordele, teknologisk innovation og miljømæssig bæredygtighed. Med hovedkontor i Hoofddorp, Holland, koordinerer KYOCERA Document Solutions Europe virksomhedens drift i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Der er 16 datterselskaber i hele regionen: Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Portugal, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Rusland og Storbritannien. Herudover arbejder KYOCERA Document Solutions Europe ligeledes tæt sammen med et netværk af autoriserede forhandlere i yderligere 60 lande over hele EMEA.

KYOCERA Document Solutions Europe med base i Hoofddorp
KYOCERA Document Solutions Europe med base i Hoofddorp

KYOCERA Document Solutions Inc.

KYOCERA Document Solutions Inc. er resultatet af en sammenlægning af to af de mest innovative firmaer inden for dokumenthåndtering med en kombination af digital billedbehandling og reproduktion, tonerkassettefri udskrivning og de laveste omkostning pr. side. KYOCERA Document Solutions har (31. marts 2015) 16.142 ansatte i 66 salgsselskaber på verdensplan, og omsatte for 2.600 mill. Euro* i regnskabsåret 2015
(1. april 2014 – 31. marts 2015).

Sammenlægningen af KYOCERA og Mita startede en global omstrukturering, som har accelereret konvergensen inden for dokumenthåndteringssystemer i netværk. KYOCERA Document Solutions' produkter tilbyder en totalløsning inden for print, kopi, scan eller fax, med en lang række avancerede, miljøvenlige produkter, som giver væsentlig lavere TCO (Total Cost of Ownership) og høj pålidelighed.

Fordele
Den anerkendte KYOCERA controller og dens unikke intelligente programmeringssprog, PRESCRIBE, er nu implementeret i alle KYOCERA Document Solutions printere og multifunktionelle produkter (MFP’er). Anvendelse af fælles komponenter til printere og MFP’er giver KYOCERA Document Solutions større købekraft inden for komponenter, hvilket gør slutprodukterne prismæssigt mere konkurrencedygtige.

Slutbrugerne får gavn af produkter fra KYOCERA Document Solutions , som giver konsistente løsninger til printere og MFP’er. Hertil kommer, at den anerkendte teknologi, som tromlen af amorf silicium og andre komponenter med lang levetid, der fra begyndelsen blev udviklet af KYOCERA, nu også bruges i MFP’er, hvilket giver meget pålidelige produkter med lange serviceintervaller og betydelig lavere TCO (Total Cost of Ownership).

 

* EUR1 = JPY130

KYOCERA Corporation

KYOCERA blev grundlagt i 1959 af Dr. Kazuo Inamori og hed oprindelig Kyoto Ceramic Co., Ltd. med speciale i finkeramik. Historien om KYOCERA Corporation er historien om en kolossal udvikling inden for produktion af miljøvenlige produkter og produktionsmetoder og med tydelig fokus på livskvalitet.

KYOCERA er i dag en af verdens’s førende producenter af high-tech keramik, elektronikkomponenter, solceller, mobiltelefoner og elektronisk kontorudstyr. Disse firmaressourcer er koncentreret om tre hovedområder: Information og kommunikation, miljøbevarelse og forbedring af livskvaliteten. KYOCERA Corporation, der har hovedkontor i Kyoto i Japan beskæftiger har 68.185 medarbejdere (31. marts 2015) på verdensplan, og omsatte for 11.700 mill. Euro* i regnskabsåret 2015 (1. april 2014 - 31. marts 2015).

Firmaet giver mange sociale bidrag, inkl. KYOCERA Museum of Art, Children’s Travel Programme og Kyoto Prize, som gives til personer, der har udmærket sig inden for en af tre kategorier: Avanceret teknologi, grundvidenskab og kunst og filosofi.

Efterhånden som hastigheden af de globale ændringer vokser, er KYOCERA fortsat førende og skaber altid forretning med virkelig værdi.

 

* EUR1 = JPY 130

Scroll to top