Miljø, Kvalitet og Design

Think Again

Det er KYOCERA's filosofi at udvikle markedets mest avancerede dokumentløsninger med en minimal miljøpåvirkning.

Et godt eksempel på dette er KYOCERA's Long-life-teknologi, der medfører en reduceret mængde affald. Det betyder, at brugere, der anvender KYOCERA's produkter, værner om miljøet, samtidig med at de får en enestående løsning.

KYOCERA arbejder på at svanemærke hele sit sortiment af printere og kopimaskiner, og flere af KYOCERA's produkter er certificeret i henhold til miljøkriterierne i 'Blaue Angel' i Tyskland. De fleste af vores produkter er deklareret i overensstemmelse med it-branchens ECO-mærkning, og KYOCERA er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001.

Der er fortsat nogen, der vælger printer og kopimaskinen uden at tænke på miljøet.

Quality Rocks

KYOCERA's produkter anses for at være særdeles pålidelige og har opnået enestående resultater i forskellige testpaneler. Dette gør vores kunder tilfredse og os stolte.

Vores enestående teknik, ECOSYS, betyder, at den eneste vedligeholdelse, der kræves i hele printerens levetid, er udskiftning af toner. Alle traditionelle ”sliddele” såsom tromle og fremkalderenhed er ekstremt slidstærke og skal sædvanligvis ikke udskiftes i printerens levetid.

Det siger sig selv, at servicebehovet dermed begrænses til et minimum med lave driftsomkostninger og en mindsket miljøpåvirkning til følge.

Højere kvalitet giver færre serviceeftersyn og lavere omkostninger. Og udskrifterne er helt igennem brillante.

Eye Candy

Et af målene med vores nye produktfamilier har været at skabe kontormaskiner med et design, der passer ind i ethvert miljø.

Som nogen formulerede det: De skal kunne placeres midt i rummet!

Vi synes, at vi har løst den opgave rigtig godt, og det er meget tilfredsstillende at kunne tilbyde maskiner, der ikke bare leverer fantastiske udskrifter, men også er flotte at se på.

Visse dele er designtilpasset til det pågældende marked – her kan nævnes glaspladen på TASKalfa maskinerne, der har farven ”Nordic blue”.

Vi behøver vel ikke påpege, at udskriftskvaliteten aldrig har været bedre.

Synlig harmoni mellem design og funktionalitet.

Scroll to top