TCO - Total Cost of Ownership

Printomkostninger
Udgifterne til IT er blevet et varmt emne for indkøbere i mange virksomheder. Når kunderne først har investeret i en printløsning, mærker de hurtigt virkningen af de skjulte omkostninger, som fortsat vokser. Selv PC-producenter anvender variationerne i TCO som en måde at skelne mellem produkter på, der kun er bemærkelsesværdige ved deres lighed. Printere er imidlertid anderledes. Uanset om det er en laser- eller inkjet-printer, kan en printers væsentligste driftsudgift, udgiften til forbrugsstoffer, forventes at overstige indkøbsprisen flere gange.
Vi hos KYOCERA Document Solutions har i lang tid anerkendt TCO for kontorprintere som et væsentligt problem. Vi har konstant forsøgt at gøre opmærksom på TCO blandt beslutningstagere og slutbrugere. De fleste printerproducenter er afhængige af salget af forbrugsstoffer, som udgør deres væsentligste fortjeneste, og vi ved, at den gennemsnitlige netværksprinter forbruger toner svarende til 11.000 sider pr. måned. I en typisk printers levetid kan forskellen i toneromkostninger mellem KYOCERA Document Solutions's printere og printere fra en vilkårlig af vores konkurrenter løbe op i tusindvis af kroner.

Lavere driftsomkostninger
TCO - Total Cost of Ownership for KYOCERA Document Solutions's ECOSYS -enheder er konsekvent de laveste i deres klasse. TCO omfatter alle omkostningerne; direkte, f.eks. købspris og driftsomkostninger pr. side, og indirekte omkostninger, herunder vedligeholdelse, udskiftning af forbrugsstoffer, f.eks. tonerkassetter, brug af printmedier, administration af maskinen samt omkostningerne ved maskinens energiforbrug. I organisationer, hvor der printes eller kopieres meget materiale, kan omkostningerne til forbrugsstoffer stige voldsomt, specielt hvor dyre alt-i-en tonerkassetter indeholdende tromle, fremkalder og toner skal kasseres og udskiftes ofte. KYOCERA Document Solutions’s ECOSYS -teknologi reducerer i høj grad disse omkostninger: Tonerkassettefri print betyder, at alt, hvad der jævnligt udskiftes, er tonerbeholderen.

Check det selv  -  Og opdag at det er den absolut laveste TCO i sin klasse
Vil du gerne reducere dine driftsudgifter? Omkostningerne i levetiden er lige så vigtige som høj produktivitet med printresultater i høj kvalitet.
Kontakt derefter din KYOCERA Document Solutions forhandler. Spørg efter en sammenlignende økonomianalyse med konkurrerende produkter efter dig eget valg. De resultater, der opnås af KYOCERA Document Solutions ECOSYS -printere vil overbevise dig. Få flotte printresultater – med KYOCERA Document Solutions' ECOSYS -enheder med de konsekvent laveste driftsomkostninger i deres klasse.
Yderligere oplysninger om ECOSYS får du ved at klikke her: ECOSYS

Scroll to top