Nyheder

Ambitiøs Account Manager med højt drive

KYOCERA er i vækst på det danske marked - bliv en del af successen NU … Har du hvad der skal til for, at opdyrke nye kunder, bliver du drevet af ambitiøse målsætninger og personlig udvikling … og er du klar til at arbejde for en af verdens mest succesfulde producenter inden for dokumenthåndtering - KYOCERA søger Ambitiøs Account Manager til kontoret i København!

mere

KYOCERA får syv nye priser

Vi har længe vist at Mebius er en lækker model, men nu er det også dokumenteret. Hele Mebius-serien har netop modtaget den præstigefyldte iF DESIGN AWARD 2016.

mere

Ny elegant A4-serie med styrke som en A3

KYOCERA Document Solutions lancerer i dag en unik serie af farve A4-MFP’er. De nye A4-maskiner tilbyder lave driftsomkostninger, høj driftsstabilitet og egenskaber, man normalt kun finder i større og langt dyrere A3-maskiner.

mere

Nu kan du printe fra skyen med Google Cloud Print

Kunne du tænke dig at få endnu nemmere adgang til dine dokumenter, lige meget hvor du er? Så har vi en god nyhed til dig. Udvalgte printere og MFP’er fra KYOCERA understøtter nemlig nu Google Cloud Printing, som giver dig og dine kolleger mulighed for nem adgang og hurtig udskrivning af dokumenter – uden besværlig opsætning og indblanding fra it-afdelingen.

mere

Det store digitaliseringskapløb

Kapløbet om digitaliseringen er skudt i gang, og mange CIO’s sidder lige nu med store overvejelser om, hvordan de skal gribe det an. Når vi spørger dem, hvad deres største udfordring er lige nu, svarer de nemlig, at det er, hvordan de digitaliserer alle deres processer.

mere
Scroll to top