Nyheder

Derfor går produktivitet og digitalisering hånd i hånd

Digitaliseringen er over os – det betyder muligheder for din virksomhed. Folketinget har nedsat et nyt produktionspanel, Produktionspanel 4.0 der har til opgave, at ”sikre en digital omstilling i danske virksomheder.” Ifølge Regeringens rapport ’Redegørelse om Danmark Digitale Vækst’, fra maj 2016, er særligt små- og mellemstore virksomheder udfordret i denne henseende, fordi de i mindre grad er digitaliserede sammenlignet med større virksomheder.

mere

KYOCERA LANCERER NY TASKALFA SERIE MED FANTASTISKE FARVER

Nye A3 MFP’ere reducerer virksomheders omkostninger

KØBENHAVN, DANMARK – 1. SEPTEMBER, 2016: KYOCERA Document Solutions, en af verdens førende print- og dokumenthåndterings-virksomheder, lancerer i dag fem nye farve- og fem nye monochrom A3 multifunktionsenheder der er tilpasset Kyocera’s Managed Document Services (MDS) tilgang.

mere

KYOCERA Document Solutions modtager yderligere seks priser

Industriens ledende analytiker, Buyer's Laboratory LLC (BLI) citerer KYOCERA's maskiner for ekstraordinær holdbarhed, mindre miljøbelastning og lavere omkostninger i omfattende test af de nyeste printere og MFP'ere.

mere

KYOCERA leverer dokumenthåndterings-løsninger og printere ved G7

København, Danmark – 27. maj 2016. – KYOCERA Document Solutions Inc. har fået den ære, at stille multifunktions produkter (MFP) og printere til rådighed for det igangværende G7 topmøde d. 26.-27. maj 2016 i Ise Shima, Japan. Kyocera vil stå for al support i forbindelse med MFP’ere og printere, lige fra installation og vedligeholdelse til generel support ved topmødet.

mere

Ambitiøs Account Manager med højt drive

KYOCERA er i vækst på det danske marked - bliv en del af successen NU … Har du hvad der skal til for, at opdyrke nye kunder, bliver du drevet af ambitiøse målsætninger og personlig udvikling … og er du klar til at arbejde for en af verdens mest succesfulde producenter inden for dokumenthåndtering - KYOCERA søger Ambitiøs Account Manager til kontoret i København!

mere
Scroll to top