Nyheder

KYOCERA søger Hardware-Supporter

Som hardware-supporter bliver du vores administrative ekspert i vores hardware og bindeledet mellem vores serviceorganisation og vores udkørende teknikere. Det er derfor vigtigt, at du er i besiddelse af et godt servicegen, en solid teknisk kunnen og faglig stolthed indenfor printerteknologi. Du vil blive involveret i udviklingen af vores serviceforretning, optimering af processerne samt sikring af den bedste kundetilfredshed.

mere

KYOCERA søger Service Contract Coordinator

Som Service Contract Coordinator får du en nøglerolle i vores serviceorganisation. Du vil være involveret i at udvikle vores serviceforretning, optimere processerne samt sikre den bedste kundetilfredshed.

mere

Kyocera Document Solutions søger en Service Desk Agent

Som Service Desk Agent får du en vigtig rolle i vores serviceorganisation, da du bliver den første stemme, vores kunder møder, når de ringer ind til vores serviceafdeling. Af samme grund er det vigtigt at du som person er serviceminded og kan ”smile i telefonen”. Du vil blive involveret i udviklingen af vores serviceforretning, optimering af processerne samt sikring af den bedste kundetilfredshed

mere

AMBITIØS ACCOUNT MANAGER MED HØJT DRIVE

KYOCERA er i vækst på det danske marked - bliv en del af succesen NU … KYOCERA Document Solutions er en global virksomhed med japansk afsæt, som arbejder innovativt og seriøst med dokumenthåndteringsløsninger til kontorer. Vi har et stærkt fokus på udvikling – både af forretningen og den enkelte medarbejder. Det – mener vi – er essentielt for en succesfuld virksomhed i et udfordrende marked.

mere

KYOCERA Document Solutions Inc. vinder fire iF Design Awards

København, Danmark - 16 februar, 2017 - KYOCERA Document Solutions Inc., en af verdens ledende producenter af dokumenthåndterings løsninger, er glade for at kunne annoncere, at fire A4 multifunktionsprodukter (MFP) og printere har vundet ”iF DESIGN AWARD 2017”, sponseret af International Forum Design GmbH (Tyskland). Mere præcist, er der tale om ECOSYS M5526cdw, P5026cdw, M2640idw og P2040dw.

mere
Scroll to top