Nyheder

KYOCERA Document Solutions modtager yderligere seks priser

Industriens ledende analytiker, Buyer's Laboratory LLC (BLI) citerer KYOCERA's maskiner for ekstraordinær holdbarhed, mindre miljøbelastning og lavere omkostninger i omfattende test af de nyeste printere og MFP'ere.

mere

KYOCERA leverer dokumenthåndterings-løsninger og printere ved G7

København, Danmark – 27. maj 2016. – KYOCERA Document Solutions Inc. har fået den ære, at stille multifunktions produkter (MFP) og printere til rådighed for det igangværende G7 topmøde d. 26.-27. maj 2016 i Ise Shima, Japan. Kyocera vil stå for al support i forbindelse med MFP’ere og printere, lige fra installation og vedligeholdelse til generel support ved topmødet.

mere

Ambitiøs Account Manager med højt drive

KYOCERA er i vækst på det danske marked - bliv en del af successen NU … Har du hvad der skal til for, at opdyrke nye kunder, bliver du drevet af ambitiøse målsætninger og personlig udvikling … og er du klar til at arbejde for en af verdens mest succesfulde producenter inden for dokumenthåndtering - KYOCERA søger Ambitiøs Account Manager til kontoret i København!

mere

KYOCERA får syv nye priser

Vi har længe vist at Mebius er en lækker model, men nu er det også dokumenteret. Hele Mebius-serien har netop modtaget den præstigefyldte iF DESIGN AWARD 2016.

mere

Ny elegant A4-serie med styrke som en A3

KYOCERA Document Solutions lancerer i dag en unik serie af farve A4-MFP’er. De nye A4-maskiner tilbyder lave driftsomkostninger, høj driftsstabilitet og egenskaber, man normalt kun finder i større og langt dyrere A3-maskiner.

mere
Scroll to top