KYOCERA Document Solutions Inc. vinder fire iF Design Awards

16. februar 2017

København, Danmark - 16 februar, 2017 - KYOCERA Document Solutions Inc., en af verdens ledende producenter af dokumenthåndterings løsninger, er glade for at kunne annoncere, at fire A4 multifunktionsprodukter (MFP) og printere har vundet ”iF DESIGN AWARD 2017”, sponseret af International Forum Design GmbH (Tyskland). Mere præcist, er der tale om ECOSYS M5526cdw, P5026cdw, M2640idw og P2040dw.

Produkterne har vist sig ekseptionelle i kompakt design og lavt lyd-niveau; hvilket tillader dem at blive installeret tæt ved brugeren uden at genere denne for ekesempel i detailhandel eller hos forhandlere. KYOCERA modtog ”iF DESIGN AWARD 2017” efter en grundig evaluering af design med lang levetid som en del af produktudviklingen, reduceret affald, omkostnings reduktioner, såvel som simpelt design og operationalitet som tager hensyn til brugeren. Netop disse fire modeller har ligeledes vundet ”Good Design Award 2016”, uddelt af ’the Japan Institute for Design Promotion’ (JDP).

 

Priserne giver yderligere blod på tanden for KYOCERA, som vil fortsætte med, at udvikle pålidelige enheder der er garant for høj kvalitet, ikke kun i ydelse, men også design og brugervenlighed, og dermed kan være med til at skabe kontor miljøer hvor brugeren effektivt kan håndtere deres arbejdsgang.

 

KYOCERA’s pris-vindende enheder forventes fremvist ved ”iF DESIGN EXHIBITION” i Hamborg, Tyskland (Exhibition Part 1) fra 11. marts – juni 2017.

 

###

 

Om iF Design Award

Hvert år, organiserer iF International Design GmbH en af verdens mest respekterede design konkurrencer: iF DESIGN AWARD. iF’s DESIGN AWARD er anerkendt som et symbol på ekseptionelt design verden over. Denne pris modtog i år mere end 5.500 indsendelser fra 59 lande.

 

Om KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions med hovedkontor i Osaka i Japan er en af verdens førende print og dokumentløsningsvirksomheder. KYOCERA Document Solutions produkter er kendt for deres unikke komponenters holdbarhed, der giver større pålidelighed og mindre affald, hvilket resulterer i lavere samlede omkostninger i produktets levetid (TCO). KYOCERA Document Solutions Danmark har hovedsæde i Glostrup.

KYOCERA Document Solutions er meget mere end hardware. En lang række forretningsapplikationer og konsulentydelser giver kunderne mulighed for at optimere og styrke deres dokument-workflow, hvilket frigør det fulde potentiale af deres hardware-investering. KYOCERA Document Solutions er et kerneselskab i KYOCERA Corporation, som er verdens førende producent af avanceret keramik og beslægtede produkter som fx telekommunikationsudstyr, halvledere og elektroniske komponenter. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2016, omsatte KYOCERA Corporation for ca. 92 mia. kroner.Scroll to top