René Rolandsen er ny Salgsdirektør hos Kyocera Document Solutions Danmark

12. juli 2017

For at sikre udviklingen i vores salg og et øget fokus på solution forretningen har vi besluttet at oprette en ny stilling som salgsdirektør i Kyocera Document Solutions. Det bliver salgsdirektørens opgave at udvikle det samlede salg inkl. salg af services, og for at øge synergien og sikre endnu mere fokus på kunden vil salgsdirektøren også få ansvar for solution og marketing. I forbindelse hermed kommer vi hen over sommeren til at investere yderligere i ressourcer i såvel salg som solution forretningen.

Det glæder os således at kunne informere om,  at vi har ansat René E. Rolandsen som vores nye salgsdirektør. René har 14 års erfaring fra Konica Minolta hvor han var en del af direktionen. Han har bl.a. haft ansvar for direkte salg (hardware og services),  kanalforretningen samt marketing. Tidligere har han også været Salgsdirektør hos Canon med ansvar for den direkte kanal. Senest kommer René fra en mindre virksomhed (branding hus), hvor hans opgave var at opbygge virksomhedens salgsstrategi og salgsafdeling.  René har en ledelsesmæssig baggrund fra bl.a. en officersuddannelse i flyvevåbnet, og desuden har han gennemført en lang række salgs- og ledelseskurser.

Kyocera er overbevist om, at Renés ledelseserfaring og struktur sammen med hans store fokus på salg vil være med til udvikle vores salg i KYOCERA Danmark yderligere og dermed bringe det op på det niveau, hvor vi ønsker at være.

I forbindelse med denne organisationsændring har salgschef Brian Murillo takket ja til at tage ansvar for og udvikle de udvalgte kanalpartnere. Brian har indtil nu ydet en stor indsats på vores udvalgte partnere, og vi i Kyocera er meget glade for, at Brian er klar til at arbejde videre med disse partnere.

Vi håber I vil byde René godt velkommen derude - vi ser meget frem til at komme igang. Eventuelle spørgsmål kan rettes til info@ddk.kyocera.com.

 Scroll to top