FÅ MERE AF DET HELE

Reducerede omkostninger. Mindre miljøpåvirkning. Mere sikkerhed. Øget produktivitet og tilfredshed hos medarbejderne. Der er mange praktiske fordele ved KYOCERA MDS.

Økonomi: FULD GENNEMSIGTIGHED I FORHOLD TIL OMKOSTNINGER OG BESPARELSER PÅ OP TIL 30 %

Der er flere måder, som MDS kan reducere dine samlede ejeromkostninger på: 

 • Reducere brugen af forbrugsmaterialer som f.eks. papir og toner.
 • Reducere energiomkostningerne.
 • Nedbringe omkostningerne til service og support.
 • Du kan konfigurere bindende udskrivningspolitikker, der bestemmer, hvornår farveudskrivningssystemerne kan anvendes, så det på den måde er muligt at undgå unødvendige omkostninger.
 • Eftersom alderen og levetiden for systemerne er kendt, er det nemt at identificere og fjerne det, der driver omkostningerne, ved blot at udveksle enheder.

Optimering: ØGET PRODUKTIVITET OG MOTIVATION HOS MEDARBEJDERNE.

Klart målbare fordele opstår også på grundlag af andre fordele, som er mindre omkostningsdrevne:

 • Øget produktivitet via optimerede arbejdsgange, reducerede nedetider og minimering af arbejdsbelastningen for de it-medarbejdere, der vedligeholder din flåde.
 • Topmoderne udskrivningsløsninger gør dokumenthåndteringen hurtigere og mere effektiv: F.eks. automatiseret registrering, distribuering og arkivering af almindelige dokumenter som f.eks. regninger, købsordrer eller forsikringsansøgninger.
 • Optimeret enhedshåndtering sparer tid og reducerer frustrationen hos medarbejderne: Det reducerer den tid, der går på at vente på programmer pga. overforbrug, og sikrer, at det sker tæt på det arbejdsområde, hvor medarbejderne har mest brug for det.

Problemfri: PROFESSIONEL, TILPASSET OG FRA ENKELT KILDE.

Der er kun ét kontaktpunkt, og du slipper derfor for problemer og sparer på medarbejderressourcerne med MDS. 

 • Vi forsyner dig med alt, hvad du skal bruge, til hver eneste printer og multifunktionsenhed, uanset mærket.
 • Vi står for alle vedligeholdelses- og reparationstjenester, og det gælder både vores egne printere og kopimaskiner samt dem fra andre producenter.
 • Fjernovervågningssystem: Vi registrerer afvigelser i funktionsmåden for en enhed og reagerer hurtigt, når det er nødvendigt, uden at det er nødvendigt at være fysisk til stede.

Miljøvenlig: FORBEDRET STYRING AF MILJØ OG BÆREDYGTIGHED.

KYOCERA MDS gør det muligt at reducere dit energi- og ressourceforbrug, hvilket forbedrer dit resultat både økologisk og økonomisk. 

 • Vi forbedrer den miljømæssige bæredygtighed via økonomisoftwareprogrammer og ECOsys-teknologi.
 • Ved at samle din hardware og bruge elektronisk datahåndtering tager du et stort skridt fremad i forhold til energieffektivitet.
 • Vi kan yde rådgivning om omdannelse af din flåde til energibesparende printere og kopimaskiner, der vil gøre en endnu større forskel for dine energiomkostninger.
 • Andre tjenester omfatter: Brug af genbrugspapir, udvikling af firmaspecifikke bortskaffelsesmåder og implementering af en “udskrivningspolitik” for firmaet, hvor medarbejderne skal tage større økologiske hensyn.

Sikker: FORBEDRET OVERVÅGNING OG BESKYTTELSE AF DATA OG DOKUMENTER.

Uanset hvilket forretningsområde du beskæftiger dig med, er der vigtige oplysninger i dine dokumenter og på dit netværk. Du har en forpligtelse til at beskytte din kundes dokumenter og private data. KYOCERA MDS tilbyder ekstra sikkerhed via autoriseret adgang til enheder og netværk samt ved at have en stærkere kontrol med, hvad der udskrives.

MDS fra KYOCERA

Find ud af, hvorfor MDS fra KYOCERA hjælper dig med at optimere din virksomhed.

Få mere at vide

Casestudier med MDS

Lær mere af vores casestudier, om hvordan virksomheder har reduceret deres omkostninger betydeligt med KYOCERA MDS.

Få mere at vide

Kontakt os

KYOCERA Document Solutions Danmark A/S
Ejby Industrivej 60
DK-2600 Glostrup
Phone: +45 70 22 38 80
Fax: +45 46 76 58 50
info@ddk.kyocera.com

Scroll to top