Change language
Change country

Vi arbejder hen imod en bæredygtig verden

Vi sigter efter "at gøre det rigtige som menneske", og det er grundlæggende for vores arbejde.
image of green forest

Innovation for at beskytte vores planet

Kyocera er fast besluttet på, at vi skal have en mere bæredygtig fremtid.

Mindre affald, længere levetid, lavere omkostninger

Vores ECOSYS printere har mindre affald og har den laveste omkostning per print op imod sammenlignelige printere. Vi var de første til at udvikle et patron-frit system til laser printere og vi fokuserer vores produktudvikling på at reducere vores miljøpåvirkning (Ecology), minimere de løbende omkostninger (Economy), og sikre en nem integration med informationsnetværk (System).

Se lyset

Kyocera ser solar som en afgørende faktor i fremtiden for vores samfund. Vi udvikler for at vores planets afhængighed af traditionelle energikilder, med idéer fra flydende solcelle parker til solventilation in Toyota Prius.

Vi gør det vi siger

Vi renser vandet i vores fabrikker, så det faktisk er renere når vi er færdige med det end vandet i de offentlige vandforsyninger. Vi arbejder konstant på, at gøre vores fabrikker og kontorer 'grønne' - det gør vi bl.a. ved hjælp af solceller på taget og 'green curtains' som reducerer energiforbruger. Derudover tager vi initiativer til at bevare biodiversiteten.

Vi er en del af verdens største private initiativ omkring bæredygtighed.

Miljø compliance:
 

Elektrisk strømforbrug i stand-by tilstand og den tid det tager at komme i stand-by tilstand har en vigtig indflydelse på enhedernes samlede strømforbrug. I overensstemmelse med "EC 801/2013" (Lot 26) reglerne informerer oversigten nedenfor om de standard tider, som enhederne tager for at gå i netværksstandby-tilstand (sleep) samt strømforbruget, når de er tilsluttet de angivne grænseflader.

Nedenfor finder du den seneste liste over alle Lot 26-kompatible enheder: