Miljø

ECOSYS

Teknologi med fokus på miljøet

Beskyttelse af miljøet spiller en meget vigtig rolle i KYOCERA’s daglige arbejde. Forskningen i de sidste årtier har ikke blot været fokuseret på udvikling af de mest avancerede dokumenthåndteringsløsninger, men også på udvikling i harmoni med miljøet.

KYOCERA var pionerer med ECOSYS teknologien – der anvender komponenter med lang levetid og kun ét forbrugsstof, nemlig toner. Dette reducerer affaldsmængden og ikke mindst omkostningerne til forbrugsstoffer væsentligt. Alle KYOCERA’s nye produkter er udviklet med komponenter med lang levetid. Brugere af KYOCERA’s produkter beskytter miljøet, samtidig med at de høster fordelene ved den laveste omkostning pr. side og den laveste TCO (Cost of Ownership).

Flere KYOCERA produkter har fået den anerkendte udmærkelse '''Blaue Engel' – den mest prestigefyldte miljøudmærkelse i Tyskland.

KYOCERA’s miljøpolitik går længere end selve dokumenthåndterings løsningerne. KYOCERA i Europa støtter miljøprojekter og sponsorering i samfundene overalt i Europa, Mellemøsten og Sydafrika. Dette er en del af KYOCERA’s målsætning om at blive markedsførende - også inden for miljøbeskyttelse.

KYOCERA tonerkassett, 4 komponenter + Annan tillverkares tonerkassett60 komponenter

Normalt har laserprintere tonerkassetter, der består af tonerbeholder, fremkalder og tromle. En konstruktion, der gør, at det er nødvendigt at bytte tromle hver gang der skiftes toner.

KYOCERA’s long-life teknik minimerer antallet af komponenter, der skal udskiftes og dermed mindskes mængden af affald væsentligt.

ECO Declaration

Hovedparten af KYOCERA’s produkter er deklareret ifølge IT Eco Declaration, der kan hentes via link under de respektive produkter.

ISO 14001

Vores ISO 14001 Certifikat kan downloades som PDF via linket i højre side.

CSR-Kommunikation


KYOCERAs aktiviteter i forbindelse med sociale bidrag
Scroll to top