Produkter

Multifunktions Produkter

Når det kommer til kopimaskiner og multifunktions produkter (MFP), tilbyder KYCOERA industriens bredeste portefølje af prisvindende maskiner. Disse fuldt funktionsdygtige kopi centrerede enheder kan opgraderes med print, scan og fax funktioner der vil forbedre work-flow og effektivitet hos enhver type virksomhed.

Vores produkter er fleksible og brugervenlige, og med professionelle dokumenthåndterings løsninger kan de tilpasses alle typer virksomheder. Den daglige arbejdsgang med print, kopi, scan og fax, klares med maksimal opppetid. Med en lang række professionelle finishing muligheder kan maskinerne producere professionelle rapporter, pjecer og lignende.

Den moderne dokumenthåndtering bliver i stigende grad mere kompleks, og kræver mere og mere opmærksomhed, tid og energi fra dine medarbejdere. Derfor har vi skabt TASKalfa-serien – en række pålidelige og brugervenlige maskiner der tilbyder ekseptionel produktivitet igennem fantastiske hastigheder, innovative teknologier og professionelle værktøjer.

Printere

KYOCERAs komplette portefølje af pålidelige, miljø venlige printere, med lave total omkostninger (TCO), tilbyder brugeren output i høj opløsning samt en sprød sort/hvid tekst og grafik til virksomheder af enhver størrelse. Vores printere er højt respekteret i industrien og har alle scoret højt hos flere test-organisationer.

KYOCERAs ECOSYS printere inkorporerer ”patron-fri” teknologi med brug af den langtidsholdbare tromle og det høje udbytte af toner beholderen der sørger for flere tusinde print, lave total omkostninger og færre rutine opgaver der involverer brugeren.

Downloads

Find produkt

Hvilke anvendelser er du på udkig efter i en maskine?
Er du på udkig efter farve eller sort og hvid?
Vælg den ønskede hastighed: Paper Size
Scroll to top